🔹ΕΝΟΙΚΙΟ ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 5€ ΤΟ ΜΗΝΑ!🔹 💧Η Krystal διαθέτει θερμοψύκτες νέας γενιάς με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος για να έχετε καθημερινά, ποιοτικό, εμφιαλωμένο νερό, στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Δυνατότητα για παγωμένο, καυτό και νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Διαθέτει ενσωματωμένα βρυσάκια ασφαλείας για την προστασία των παιδιών. * Το ενοίκιο αφορά σε ετήσιο συμβόλαιο και ελάχιστη κατανάλωση 75lt το μήνα. ☎️ Καλέστε μας στο 2810 380 003 και απολαύστε άμεσα καθαρό, εμφιαλωμένο νερό με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ στην πόρτα σας!

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Μία από τις βασικότερες αξίες και θεμελιώδεις αρχές της ΚΡΥΣΤΑΛ αποτελεί η συνεισφορά στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο.

Αποτέλεσμα της υιοθέτησης αυτών των αρχών είναι η ανάπτυξη μιας εταιρικής ταυτότητας κοντά στην κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο πέρα από συμφέροντα και επιχειρήσεις.

Για την ΚΡΥΣΤΑΛ, ενδιαφερόμενοι θεωρούνται όλοι όσοι χρειάζονται βοήθεια ή συμπαράσταση στο έργο τους ή στη γενικότερη συμμετοχή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρεία δείχνει το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας σε δράσεις καθώς και εμπράκτως με προϊόντα και χρήματα σε υπηρεσίες και σε διάφορους κοινωνικούς φορείς.

Παραδείγματα όπως :

είναι μερικά από ένα μεγάλο σύνολο καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Σκοπός μας είναι αυτός ο κύκλος ενεργειών να μεγαλώνει κάθε χρόνο βοηθώντας όπου, όταν και όπως χρειάζεται.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

plastika kapakia