🔹ΕΝΟΙΚΙΟ ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 5€ ΤΟ ΜΗΝΑ!🔹 💧Η Krystal διαθέτει θερμοψύκτες νέας γενιάς με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος για να έχετε καθημερινά, ποιοτικό, εμφιαλωμένο νερό, στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Δυνατότητα για παγωμένο, καυτό και νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Διαθέτει ενσωματωμένα βρυσάκια ασφαλείας για την προστασία των παιδιών. * Το ενοίκιο αφορά σε ετήσιο συμβόλαιο και ελάχιστη κατανάλωση 75lt το μήνα. ☎️ Καλέστε μας στο 2810 380 003 και απολαύστε άμεσα καθαρό, εμφιαλωμένο νερό με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ στην πόρτα σας!

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ


Το ΝΕΡΟ ΚΡΥΣΤΑΛ διακρίθηκε το 2018 με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi).Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζομένους της Κρυστάλ για την αφοσίωση και τη συνέπεια τους και ευχαριστίες στους πιστούς πελάτες της εταιρείας μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για την παροχή άριστης ποιότητας εμφιαλωμένου νερού και την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

plastika kapakia