ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ


Για κάθε επαγγελματικό χώρο (εταιρείες – γραφεία), είναι απαραίτητη η διάθεση ποιοτικού νερού που βοηθάει σε μια πιο παραγωγική εργασία. Εξασφαλίστε άμεσα μεγάλη ποσότητα παγωμένου ή καυτού νερού στους εργαζομένους σας και ταυτόχρονα προσφέρετε απ’ αυτό και στους πελάτες ή στους επισκέπτες της επιχείρησής σας.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…


  • Διανομή μικρής φιάλης pet: Η KRYSTAL – Minoan Waters διαθέτει όλες τις συσκευασίες μικρής φιάλης pet, για την πλήρη κάλυψη κάθε εταιρικής ανάγκης. Για όλους τους εργαζόμενους που θέλουν ένα μπουκάλι νερό στα γραφεία τους αλλά και για όσους εργάζονται εκτός εταιρειών και χρειάζονται πάντα κοντά τους τη συσκευασία που τους εξυπηρετεί.
  • Αγορά θερμοψύκτη: Με την αγορά του ψυκτικού μηχανήματος από την KRYSTAL – Minoan Waters, σας κάνουμε ΔΩΡΟ το πρώτο service του μηχανήματος. Μπορείτε να καταναλώνετε όση ποσότητα εμφιαλωμένου νερού θέλετε, χωρίς περιορισμούς. Η KRYSTAL – Minoan Waters αναλαμβάνει να σας φέρνει στο χώρο σας τις φιάλες ή εναλλακτικά μπορείτε να παίρνετε το νερό από συνεργαζόμενα super market και πρατήρια της περιοχής σας.
  • Ενοίκιο θερμοψύκτη : Χαμηλό ετήσιο κόστος και ελάχιστη κατανάλωση. Προϋπόθεση η αγορά νερού απευθείας από την KRYSTAL – Minoan Waters.
  • Χρησιδάνειο θερμοψύκτη: Αν καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού το χρησιδάνειο είναι η ιδανική λύση για εσάς. Παρέχουμε δωρεάν την τοποθέτηση και την συντήρηση – service του ψυκτικού μηχανήματος.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

plastika kapakia