🔹ΕΝΟΙΚΙΟ ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 5€ ΤΟ ΜΗΝΑ!🔹 💧Η Krystal διαθέτει θερμοψύκτες νέας γενιάς με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος για να έχετε καθημερινά, ποιοτικό, εμφιαλωμένο νερό, στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Δυνατότητα για παγωμένο, καυτό και νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Διαθέτει ενσωματωμένα βρυσάκια ασφαλείας για την προστασία των παιδιών. * Το ενοίκιο αφορά σε ετήσιο συμβόλαιο και ελάχιστη κατανάλωση 75lt το μήνα. ☎️ Καλέστε μας στο 2810 380 003 και απολαύστε άμεσα καθαρό, εμφιαλωμένο νερό με ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ στην πόρτα σας!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


Για τη διατήρηση της άριστης ποιότητας του νερού, η ΚΡΥΣΤΑΛ διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που έρχεται στο χώρο σας για τον καθαρισμό του μηχανήματός σας. Σε περίπτωση που το μηχάνημα πρέπει να μεταφερθεί στην εταιρεία για έναν πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό, τότε γίνεται προσωρινή αντικατάστασή του, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία από το αρμόδιο τμήμα.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 & ISO 9001:2008.  Τα υλικά που χρησιμοποιεί για τον  καθαρισμό, είναι πιστοποιημένα ως προς την καταλληλότητά τους για τρόφιμα. Τηρείται αυστηρή διαδικασία αποστείρωσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καθαρισμού και διαθέτουμε ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, έτσι ώστε να σας παρέχονται οι υψηλότερες υπηρεσίες, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να έρθουμε στον χώρο σας και να αναλάβουμε τον καθαρισμό του μηχανήματός σας.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

plastika kapakia