ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗΣ KRYSTAL


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗ KRYSTAL

 1. Ο χώρος τοποθέτησης του θερμοψύκτη και της φιάλης πρέπει να είναι καθαρός, μακριά από εστίες θερμότητας (π.χ καλοριφέρ, κλιματιστικά) και τουαλέτες, λαμβάνοντας υπόψιν ότι το νερό είναι τρόφιμο και προορίζεται για εσάς τους ίδιους.
 2. Δε πρέπει να έρχεται σε άμεση επαφή με το ηλιακό φως και συνίσταται η τοποθέτησή του σε χώρο με επαρκή αερισμό.
 3. Κατά την εκκίνηση της λειτουργίας του θερμοψύκτη για πρώτη φορά είτε μετά την αγορά του είτε μετά από την υγειονομική του συντήρηση, πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
 • Βάζετε πρώτα τη φιάλη στο θερμοψύκτη.
 • Αφήστε να τρέξει αρκετό νερό από τη φιάλη και να γεμίσει ο κάδος του θερμοψύκτη.
 • Στη συνέχεια πιέστε το κόκκινο βρυσάκι έως ότου τρέξει λίγο νερό.
 • Μετά βάλτε το θερμοψύκτη στην πρίζα και ανοίξτε τους διακόπτες του κρύου και του ζεστού που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του μηχανήματος.
 • Ο θερμοψύκτης σας είναι έτοιμος για χρήση.
 1. Στην περίπτωση που εντοπίσετε διαρροή νερού ή οποιαδήποτε άλλη δυσλειτουργία (π.χ. έντονος θόρυβος κατά τη λειτουργία), αποσυνδέστε το θερμοψύκτη από την πρίζα, αφαιρέστε τη φιάλη και ειδοποιήστε άμεσα το τεχνικό τμήμα της KRYSTAL – Minoan Waters.
 2. Ο θερμοψύκτης όταν βρίσκεται στην πρίζα δεν πρέπει να μένει ποτέ χωρίς νερό, γι’ αυτό η παραγγελία σας θα πρέπει να γίνεται πριν από το τέλος της τελευταίας φιάλης.
 3. Για την ασφάλειά σας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ οποιαδήποτε ηλεκτρολογική ή μηχανολογική παρέμβαση, πέραν του άρτιου και εξειδικευμένου προσωπικού της ΚΡΥΣΤΑΛ.
 4. Ο θερμοψύκτης σας πρέπει να συντηρείται υγειονομικά τουλάχιστον μία φορά το χρόνο (ανάλογα με τη χρήση του και το χώρο που είναι τοποθετημένος) από τεχνικό τμήμα της KRYSTAL – Minoan Waters, προκειμένου να εξασφαλίζεται η σωστή του λειτουργία, αλλά και να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του νερού.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία του θερμοψύκτη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της  KRYSTAL – Minoan Waters και ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

plastika kapakia